Reincepem activitatea online la LAN Academy


Ne bucuram ca va revedem drag cititori!

LAN Academy reincepe activitatea cu forte proaspete de la 1 septembrie 2021.

Va asteptam in programele noastre. Avem in acest an grupe pentru copii care vor sa descopere tainele programarii. Ei studiaza algoritmica si programare, reprezentarea algoritmilor in pseudocod si schema logica, folosind la final pentru implementare limbajul de programare C++.

Dezvoltarea abilitatilor de programare sunt dezvoltate si prin obtinerea de certificari recunoscute in industria de IT. Alaturi de profesorii LAN Academy, copii au obtinut certificari internationale in Python, HTML, CSS, Boostrap, JavaScript, C++, Scratch etc.

Studentii nostri mai mari se pregatesc pentru sustinerea examenelor pentru liceu sau pentru studii universitare. Cei care studiaza invatamantul din SUA sunt indrumati pentru a obtine note maxime la examenele in care studiaza cunostinte STEM.

Educatia STEM este moderna, eficienta si cu multe aplicatii pentru studentii care invata acum.

Adultii care studiaza impreuna cu noi, urmeaza Bootcampul online de invatare pentru a deveni frontend developeri si / sau backend developeri sau mobile developeri. Pregatirea lor se centreaza pe dobandirea abilitatilor solide de programare, dezvoltare de aplicatii web, frameworkuri, lucrul cu sistemele de versionare, pregatirea interviului de angajare.

Pentru a face parte dintre studentii nostri in 2021-2022 ne puteti contacta. Suntem la un click distanta! Nimic mai simplu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.