Despre noi

Pe parcursul intregii noastre activitati, ne-am axat pe motivarea noilor cursanti cu exemple ale fostilor nostri cursanti care astazi sunt programatori independenti si stapani pe cunostintele lor.

ACADEMIA IT LAN este un concept care isi propune sa te invete programare pornind de la zero.

De ce de la zero?

Pentru ca majoritatea clientilor nostri vin si spun: „Eu as vrea sa ma fac programator, dar la scoala nu invatam programare pentru a castiga in viitor un post intr-o firma de programare. Ce as putea face in acest sens? Ma puteti ajuta sa invat? Ma puteti indruma pe acest drum?”

Raspunsul nostru este in general „DA”, daca vedem in acel potential client o atitudine corespunzatoare.

Atitudinea

Este poate unul dintre cele mai importante lucruri in aceasta meserie. Sa ne intelegem: PROGRAMAREA NU ESTE PENTRU TOATA LUMEA! Atentie la acest lucru! Daca vii, tu ca si client, la o academie de programare pentru ca sa fii in trend cu ceilalti, pentru ca ai auzit joi la piata ca se castiga bine in IT, sau pentru ca te-au trimis parintii – rezultatul final nu va fi cel la care te astepti.

Programarea este pentru cel care vrea sa gandeasca, sa invete continuu, sa proceseze rapid informatia, sa aiba mintea deschisa in permanenta la nou si la schimbare, sa fie dispus sa se reinventeze de multe ori de-a lungul carierei, sa fie dispus sa stea ore multe concentrat pe un cod sa il inteleaga si sa il faca sa functioneze corect etc.

Cui ne adresam?

Academia noastra se adreseaza acestor oameni!

Programarea invatata corect te poate duce, cu munca si truda, sa descoperi cateva dintre minunile creatiei din lumea virtuala. Programarea te poate duce la granita dintre matematica si arta, la granita dintre real si imaginar, la granita dintre exact si fictiv.

Pasiunea cu care trebuie sa studiezi programarea din primul moment, atitudinea corecta si responsabila fata de ce inveti, te poate duce la dezvoltarea abilitatilor de programator pe de o parte si la necesitatea aprofundarii unor notiuni de matematica asa cum nu ti-au fost predate in scoala.

Nu te speria asa cum fac majoritatea oamenilor care aud de matematica! Daca ai nevoie de sprijin, sustinerea pe care o primesti in cadrul academiei te ajuta sa depasesti obstacolele pentru ati atinge scopul final, indiferent de cunostintele tale anterioare.

Uita-te la tine cu un ochi critic! Gandeste-te ce vrei sa faci si daca asta vrei sa faci, nu mai sta pe ganduri. Apuca-te sa muncesti cu fiecare gand al tau ca sa iti implinesti acest vis!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.