Parcurs academic versus haos educational


Stiu ca daca ai intrat pe pagina noastra ai de gand sa pornesti pe drumul educatiei STEM.

Acesta este presarat cu matematica, stiinte, inginerie si nu in ultimul rand tehnologie.

Internetul astazi este sufocat de resurse video, tutoriale, carti, manuale, culegeri etc. Informatia abunda din toate partile si chiar este imposibil sa le parcurgi pe toate sau sa le asimilezi.

Parcurs academic versus haos educational

In momentul in care constientizezi aceasta mare de informatii care vine spre tine si imposibilitatea de a le cuprinde pe toate, apare frustarea si imediat dupa, apare renuntarea. Sunt foarte multi cei care au trecut prin acesti pasi. Au ajuns sa renunte si aceasta numai pentru ca nu si-au creat initial un plan care sa ii ajute sa isi atinga obiectivele propuse ci mai rau, au ajuns sa invete mecanic sau gresit anumite informatii in speraranta ca asa isi pot atinge scopul.

Aceasta metoda este complet gresita si dovada este data in principal de faptul ca procesul de invatare nu are consistenta, studentul nu acumuleaza cunostinte, nu reuseste sa inainteze si este foarte firesc sa renunte plin de frustare si nemultumire.

Numele meu este Lucia si impreuna cu Adrian am creat LAN Academy. Lucrand impreuna dorim sa te ajutam si pe tine sa parcurgi pasi concreti pe drumul instruirii tale academice.

Noi suntem PROFESORI.

Am terminat amandoi studiile Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca si am predat de-a lungul anilor fizica, matematica si informatica copiilor incepand cu varsta de 9-10 ani pana la adulti de peste 40 de ani. Spun acest lucru pentru a-ti da seama ca suntem pregatiti, amandoi sa te ajutam si pe tine.

Pe de alta parte, noi suntem programatori. Programam de peste 25 de ani si dezvoltam aplicatii web personalizate pentru clienti romani si straini. In acest sens trebuie sa stii ca noi avem o experienta practica indelungata in mai multe limbaje de programare cu care am dezvoltat si dezvoltam aplicatii web B2B atat ca front-end developeri cat si ca si backend developeri.

Drumul spre succes al fostilor nostri studenti a inceput in momentul in care au decis ca au nevoie de indrumare de la niste profesori care au ajuns deja acolo unde isi doreau si ei sa ajunga. Ne-au ales pe noi si rezultatele nu au intarziat sa apara.

Asta iti recomand si tie! Daca continui sa hoinaresti prin jungla de informatii existente pe piata, fara indrumare si fara obiective si targheturi bine stabilite de la inceput, drumul acesta duce spre o fundatura nu spre o profesie de viitor din care tu sa faci bani adevarati.

Pentru a ajunge pe drumul bun, te vom calauzi stabilind impreuna cu tine pasii exacti pe care trebuie sa ii urmezi, pentru ati atinge in timpul cat mai scurt obiectivele propuse sau pentru a te angaja in compania la care tu doresti de atat vreme sa ajungi. Vei progresa continuu, zi de zi, vei vedea ca intelegi din ce in ce mai mult, iti castigi usor usor independenta de a lucra singur pentru ca vei primi de la noi tot sprijinul de care ai nevoie in acest sens. Vom lucra alaturi de tine cu intelegere si rabdare. Vei putea sa exersezi alaturi de noi si astfel frustarile vor disparea rapid facand loc rezultatelor din ce in ce mai consistente si motivarii continue pe toata durata programului in care esti inscris.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.